Saturday, September 29, 2007

tussenstand van het huis

Inmiddels durven we alweer een tussenstand weer te geven van hoe het huis er van binnen uit ziet. De afgelopen weken hebben we nogal wat meubels verzameld, zoals ook in de vorige verhalen te lezen was. Maar hoe het er nou uitziet was nog niet vastgelegd. Bij deze dus vooral wat foto's en een beschrijving van het huis.

Allereerst de kamer waar we vanaf het begin wonen: deze zit aan de keuken vast en is meest logisch ingericht voor de kinderen. Mooie roze bank, kast met barbies en twee extra luie stoelen/beren om lekker TV op te kijken.





De keuken is mooi eiken. Dat went erg snel moet ik zeggen. Onze eigen TrippTrapp stoelen bleken nauwelijks nodig omdat de tafels hier lager zijn. Ben benieuwd of ik een tafel kan vinden die bij onze eigen stoelen passen (die nog onderweg zijn). Megakoelkast met ijsblokjesmachine, megaoven en grote pitten: het blijft wel Amerika.






De grote woonkamer is erg lang leeg geweest en is nog maar half gevuld. Deze banken zijn ook typisch van hier: geen echte kleur, groot, leer (want praktisch) en je zakt er lekker in weg. Heerlijk om een krantje of boekje te lezen. Let op de lamp want dat is een terugkerend fenomeen in ons huis.






Boven hebben we vier slaapkamers. De masterbedroom waar het bed bijna in wegvalt. Aansluitend een badkamer met een rij lampen boven een grote spiegel (net een theaterkleedkamer), een inloopkast, een wc, douche en ovaal bad.



En de meisjesslaapkamer met uiteraard het stapelbed en een prinsessentafel. En prinsessenstickers op de muur. En in elke slaapkamer een kast met spiegelschuifdeuren. Fantastische verstopplekken. De meisjes hebben hun eigen badkamer, met weer de theaterlampen, twee wastafels, een wc en bad/douche.









En beneden nog een aparte ruimte voor de wasmachine en droger. En natuurlijk de grote garage met plaats voor twee auto's (naast elkaar). Nu al redelijk gevuld als opslag voor al onze koffers, de kerstboom (ja, echt waar!) en een deel van het overlevingspakket voor tijden na een aardbeving (vier gallons met water).






Kortom: wij houden het hier prima uit...

1 comment:

Anonymous said...

Super huis,

groot genoeg voor een hoop gasten :-)

Boris