Saturday, August 22, 2009

Catalina Island

Zoals in de vorige blog al gezegd, gingen de vakantieplannen verder dan de uitvoering ervan. We hebben een tijdje gedacht dat we naar Hawaii moesten (beste argument: "want anders ga je niet meer") maar na uren op internet shoppen in de tijd dat we aan de verhuizing moesten werken, hebben we dat plan maar laten varen en de boot genomen naar het dichtstbijzijnde alternatief: Catalina Island. En net als de leuke 4th of July was dit een aangename verrassing. Wat een schattig eilandje en maar anderhalf uur varen vanuit Newport Beach.
We hebben er lekker de toerist uitgehangen: op het strandje gespeeld, een golfautootje gehuurd en het eilandje rondgetoerd, op een boot met glazen bodem naar de vissen gestaard en op zoek gegaan naar vliegende vissen. Oh ja, en we zijn in de hitte een behoorlijk pittige heuvel opgelopen: de meisjes ook! Heel blij dat we dat gedaan hebben, want het is toch raar om twee jaar zo dichtbij een fantastisch vakantie-eilandje te wonen en er niet te zijn geweest (andere variant op het argument: "want anders ga je niet meer").

English summary: for a while we thought about going to Hawaii for a holiday but we went to Catalina Island instead. Also a beautiful island, just off the coast of Newport Beach so close to home. Who needs Hawaii? We enjoyed the holiday-feeling, the picturesque cottages, the little golf carts and we adapted by turning into full time tourists for two days. Great short break!


5 comments:

Ton said...

Wat leuk dat ik zomaar even kan komen op jullie blog... Vergeef me als je mij brutaal vind, echter dit is voor mij de enige manier om van de wereld te genieten door lichamelijke omstandigheden, zowel van mijn echtegenote als van mijzelf...

Hartelijk dank bij voorbaat lieve familie!

Gods zegen Ton/Petrus.

DutchHorn said...

Hawaii kun je ook nog prima doen als je met pensioen bent.

Juffrouw Blom said...

Iets heel anders... hoe is het met het Nederlands van de kinderen?
www.nederlandslereninhetbuitenland.nl

Met de groeten van Juffrouw Blom

Anonymous said...

Leuk. Heb je geen walvissen gezien?
Die zie je vaak in de buurt.
Groetjes,
Antoine van den Boogaard
Mission Viejo

Anonymous said...

Ι discoνeгed your ѕite on thе internet and ωe
аre happy you neeԁеd gгeat ѕаѵings

Here iѕ my web blog :: green smoke discount code