Tuesday, December 25, 2007

Happy Holidays


Wat een feest die holidays hier. De dagen zijn hier langer, waardoor het langer licht is, maar als het dan donker wordt, dan is het toch weer een en al licht. Er zijn erg veel huizen versierd met van alles en nog wat, van levensgrote kerstmannen, tot rendieren die de arre-slee voorttrekken, verlichte kerstallen en gewoon heel veel lampjes. Dit geeft een erg gezellige sfeer. Wij doen er bescheiden aan mee met wat lampjes en een de kerstman op onze garage is geprojecteerd. De kerstvieringen lopen nu op zijn eind. Het blijft vreemd om dat allemaal in je t-shirtje te kunnen doen, maar dat heeft ook wel weer zo zijn charme. Wie gaat er nu nog zwemmen in het buitenbad met kerstmis tegenwoordig? De kleintjes zijn weer fijn verwend, en we hopen dat het wel tot ze door zal dringen dat het niet altijd zo'n groot feest is. Met om de week ongeveer een groot pakket aan cadeau's.

Het skypen met Breda was erg leuk, echt verstaan lukte niet, doordat iedereen enthousiast was, maar de camera zegt toch alles. Jammer dat we niet daarbij kunnen zijn, maar wie weet gaan wij ook nog wel wat Duif eten hier. Ik zag dat Huib zich als een echte suikeroom heeft gedragen, leuk!

Imke heeft haar kerstrapport gekregen en ze gaat erg lekker op school "Imke is such a delightful young lady" was een van de opmerkingen. Heerlijk om dat te horen als ouders natuurlijk :-).

Nu maar de keuken in om het kerstmaal te bereiden, of wordt het toch de BBQ, of gewoon lekkere snert?

1 comment:

Anonymous said...

Thanx for inviting!! We were actually planning to have dinner and stay over at my mom's place in Walnut (city) 'cause it's closer to LAX. Wish us luck tomorrow....we need it. Have a pleasant flight to grandpa & grandma, too.