Wednesday, December 5, 2007

sinterklaas in Irvine !!



Ze zijn langs geweest !!! Imke wilde (naar goed Amerikaans gebruik) het (mini) basketbal netje ophangen boven de garage, en toen zagen we opeens een spoor van cadeautjes buiten liggen.
Wat hadden de Pieten namelijk gedaan....... Ze hadden alle cadeautjes in de Prullenbak gedaan !!!!! Gelukkig hadden ze ook wat gemorst voor de garage, dus we zagen dat ze langs geweest waren. We zijn er niet helemaal uit of de Pieten nu wel of geen veer hadden, maar Imke was er wel over uit dat het niet de slimste waren; ze heeft wel 15 keer uitgeroepen: "Domme Pieten, Domme Pieten". Lori keek alleen maar rond, van wat is hier nou weer gebeurd. En daarna zei ze dat de Pieten "sorry" moesten zeggen. De Kliko snel naar binnen gereden, liedjes gezongen en cadeautjes geopend. Wat een verwennerij weer van die Sint. Ons lampie was nog wel zo slim om even de andere twee kliko's te checken (we hebben er drie, trash, recy
cle en green waste) of er niet nog wat in lag. Met een eigen computertje voor Lori, een microfoon om in te zingen voor Imke, een hoop chocolade, hele mooie boekjes, een waterkoker en een hardloopshirt en nog veel en veel meer is iedereen weer heerlijk verwend. Met de kerstboom al opgetuigd op de achtergrond, de lampjes buiten aan de garage aan het flikkeren, was het een gezellige Sinterklaas in SoCal. Nogmaals bedankt Sinterklaas!


2 comments:

Anonymous said...

Is maar goed dat de prullenbak niet werd geleegd, anders had de Sint voorniks de pakjes voor jullie daarin in gedropt!!!Maar zo te zien hebben jullie ze gevonden.Ja is mee en dan ook moeilijk wie, wie is voor de kids zeker als ze ergens wonen waar eigenlijk geen Sinterklaas te bekennen is, alleen Santa Claus.
Kom gerust een keertje langs op mijn blogje, htp://ibloghurt.wordpress.com je bent daar altijd welkom op.

Anonymous said...

Sorry nogmaals ik, had de verkeerde blog adres erbij gezet.Dit is de goede http://ibloghurt.wordpress.com