Sunday, December 16, 2007

Kerstuitvoering preschool van Lori

Lori is per 1 december naar een andere preschool gegaan. Ze zat tot dan toe wat ver van huis en maar een paar uur per dag waardoor het lastig was het te combineren met Imkes school en de wens van haar moeder af en toe een paar uur iets anders te kunnen doen (zoals Spaanse les). En met haar zindelijk zijn, gingen er meer deuren open want dan kun je hier naar "preschools" die bij kerkgenootschappen horen. Die zijn beter betaalbaar en wijder verspreid. Met onze zoektocht naar een goede plek voor Lori zijn we uitgekomen bij Creekside in Woodbridge. Ongeveer 10-15 minuten fietsen dus dan komen we ook nog wat buiten en in beweging. Een van de leuke dingen van Creekside is dat ze veel aan muziek doen. En elk jaar hebben ze een kerstuitvoering. Lori viel middenin de voorbereidingen. Maar gelukkig vindt ze het hartstikke leuk om op te treden, dus na vier ochtenden school stond ze gewoon tussen haar klasgenootjes mee te doen. Ze deed heel goed mee met de bewegingen die de juffen voordeden, heel schattig.

Elke groep deed twee liedjes en de hele groep begon ook met twee liedjes. Heel aandoenlijk en grappig en de juffen hadden zich echt uitgesloofd. Het publiek leefde erg mee en stond vooral ook met allerlei apparatuur zich te verdringen om dit moment vast te leggen. Ook dat is altijd leuk om te zien.

Gelukkig hadden we er nog aan gedacht om op deze avond van wat oorspronkelijk begon als broekendag, nog een jurkje aan te trekken anders was ze toch wel erg opgevallen tussen alle prachtige kerstoutfits. Uiteraard met haar feestlaarzen eronder.



1 comment:

Anonymous said...

Mira and I really enjoyed the photos. We wish we could read dutch :)