Tuesday, October 9, 2007

De spullen zijn er!



Vorige week zijn ook de overige spullen aangekomen. Zeer interessant om te bekijken wat je 10 weken geleden dacht hier te kunnen gebruiken. Ben benieuwd of ik aan het foto´s plakken toekom (minimaal vier dozen foto´s en andere herinneringen voor mij om uit te zoeken en/of in te plakken). Wel heel fijn om onze eigen stoelen te hebben, we hebben er toch een mooie tafel bij kunnen vinden. Maar het belangrijkste was toch wel al het speelgoed en de boeken. Alle knuffels zijn weer uitgebreid welkom geheten. Flip mocht zelfs in het Barbievliegtuig, samen met wat andere knuffels. Hij wilde naar Italie schijnbaar. De Nederlandse Barbies integreren nu met de Amerikaanse, dat verloopt allemaal zonder problemen.

De boeken hebben hun plek in de nieuwe boekenkasten gevonden. Engelse en Nederlandse kinderboeken staan nu gezusterlijk naast elkaar. Het begint dus ook echt ons huissie te worden.




Ook de knutselspullen zoals de schmink kwamen uit de dozen tevoorschijn. Vandaag is er een uitgebreide schminksessie geweest, ik bleek zelfs een prinses te kunnen verven op Imkes arm. Verbazing alom. Gelukkig is Lori nog blij met een vlinder. Imke kan ook aardig met de kwast overweg dus die heeft de vlinder op Lori´s arm gemaakt. En zelf heeft ze nog een extra prinses op haar andere arm gemaakt en uiteraard nog een hartje. Lori is hier ook naar de kapper geweest. De kapsters vonden haar zeer lief en mooi. Trouwens dat horen we wel vaker, er lopen niet heel veel blonde kindertjes rond hier, maar veel mensen hier zijn sowieso gek op kleine kinderen. Het is maar goed dat Lori nog niet zo goed Engels verstaat, ze is al eigenwijs genoeg zonder te begrijpen dat iedereen haar zo `cute` vindt. Haar haar is volgens de kapster van een natuurlijk Platinablond. Dat klinkt toch wel heel grappig als het over een tweejarige gaat.

No comments: