Thursday, July 9, 2009

Okee, ik loop achter

Dan maar in sneltreinvaart even bijpraten. De stroom bezoekers eindigde met de familie D uit H (haha dat klinkt altijd zo tof). Ook zij hebben een mooie ronde gereden in een RV. Via Yosemite naar San Francisco en dan langs de kust terug. En daar hebben wij elkaar weer ontmoet in een weekend (want Lori en Imke moesten nog steeds gewoon naar school: ze hebben hier wel lange zomervakanties maar zo lang nu ook weer niet). En zoals gewoonlijk waren alle campings langs de kust vol voor de komende maanden. Ik blijf vergeten dat je hier voor de beste plekken 6 maanden van te voren op de eerste dag van de maand 's ochtends vroeg klaar moet zitten en liefst met ellebogen op het internet jezelf naar voren werkt in de rij voor Touchdown! Dus uitgeweken naar Newport Dunes, een commerciele camping op fietsafstand van ons huis. Enig nadeel was dat de zon in Irvine bleef hangen, zodra we de 405 overgingen was het grijs. Wel zijn we nog even naar Laguna Beach geweest, naar de favoriete plek op Main Beach met de grote speeltuin (en de Starbucks aan de overkant!). De mannen konden daar hun Ray-Bans showen...

De fietsjes waren mee en de kinderen waren creatief in het lenen van fietsjes van de mensen aan de overkant, een echt campingleven. Met dit verschil: de ene "caravan" was nog groter dan de andere. De plekken stonden helemaal vol met polyester, bijna geen plaats over voor die grote gas-BBQ die uit het achterruim gereden kon worden.

Zondag in een al even grijs Oceanside namen we weer even afscheid van het bezoek, zij gingen hun rondje afmaken en daarna via ons huis weer naar NL.

2 comments:

ziekteverloop Marjan said...

De bezoekersstroom was nog niet afgelopen... want jullie hebben je achterdeur nog niet achter je dicht getrokken of de familie G uit H trok erin. En wat zijn we er blij mee! Nogmaals bedankt, vooral de kinderen kunnen hun geluk niet op met alle vriendjes in de buurt!!

Maarten van Os said...

Hoi allemaal,
Wat een leuke site hebben jullie!
Het gaat jullie goed zo te zien in de USA.
Hartelijke groet van Maarten