Monday, March 23, 2009

Jog-a-thon 09


En jawel, het was weer tijd om geld te verdienen voor de school. De sponsorloop, ook wel Jog-a-thon, is de grootste fondsenwerver van het jaar. En Imke doet goed mee. Want we hebben dezelfde truc als vorig jaar uitgehaald: een uurtje rondlopen bij Fluor. Hand van vader op de schouder (van Imke), lief lachen (beiden) en voila! Twee tot twintig dollar per persoon ophalen. In totaal iets van 200 dollar waard kon Imke dus haar rondjes gaan rennen. De rondjes waren groter dan vorig jaar, maar ze heeft ongeveer hetzelfde aantal gelopen in het halve uur dat ervoor staat. Iets van 29 rondjes van ongeveer eentiende mijl. De winnares van alle vier de First Grades liep 35 rondjes, dat was Monica (uit Imkes klas). Die bleef doorgaan, hartstikke mooi gezicht. De kleur van het t-shirt van dit jaar was rood (dat schijnt te alterneren in de kleuren van de vlag: rood-wit-blauw, toch leuk van die Amerikanen dat ze rekening houden met ons koude kikkerlandje...).
Het weer was goed, de sfeer gezellig en de muziek maakte het af! Het laatste moet je er dus bij denken als je de foto's ziet ("Who let the dogs out -whoof-whoof-whoof-whoof")



1 comment:

ziekteverloop Marjan said...

GO Imke!!
Wat een fantastisch idee om bij Fluor een rondje te doen, heb Martijn nooit zover gekregen. Zal ook wel aan het feit liggen dat hij dan met DRIE kids een rondje moest doen?! Fantastisch gedaan hoor, maar 5 rondjes minder dan de allersnelste!