Friday, August 15, 2008

Hotel California

De zomervakantie in Nederland was al een tijdje aan de gang. En nu kwamen onze eerste zomerbezoekers dan ook binnendruppelen. Eerst Jonas en Thom en hun ouders. Zij hadden al bijna heel Zuid-Californie gezien en kwamen de laatste dagen bij ons logeren. Met hen zijn we naar het strand geweest (heel veel schelpen gevonden) en we hebben het staartje van een voor hun zeer lange dag in Disneyland meegepikt. Lori heeft hun nog net het huisje van Winnie aan kunnen wijzen, en toen was het tijd voor het avondeten. Wel hebben wij daardoor ook een keer het avondprogramma in Disneyland gezien. Een fantastische watershow waarbij ze beelden projecteren op fonteinen, afgesloten met het klassieke Disneyvuurwerk. Met een Tinkerbell die echt door de lucht vloog, van het kasteel naar de bossen. Wat een lef en wat een baan heb je dan...


De jongens konden ons mooi voorbereiden op nog meer mannelij
k bezoek dat een week later arriveerde. Jonas en Thom hebben alvast de lego tevoorschijn gehaald en laten zien hoe een DS werkt.


E
n de lego bleef populair toen Dries en Siep arriveerden (met hun al even legogenieke zus Famke en babybroer Friso, de laatste haalt alles weer uit elkaar). Zij begonnen hun reis in ons huis dus hebben lekker de jetlag weg kunnen kateren en ondertussen hebben we Legoland bezocht (zie volgende blog), het strand gezien en natuurlijk het zwembad.

1 comment:

Anonymous said...

Thanks to the owner of this blog. Ive enjoyed reading this topic.